he said ask anything

2011-05-19 @ 15:50:19
Undertryckta känslor, tankar, handlingar ter sig ofta som rastlöshet, oförmågan att koncentrera, trötthet, obestämd/ ångest. Pull away the curtains. Open up. Let the sun shine in on you, let people see.. don't go hiding in the shadows. They just might eat you up.

anywho

2011-05-18 @ 14:09:21
trodde att jag skulle plugga vid datorn, men ojsan jag har glömt mina glasögon hemma. weho. för övrigt kommer jag leva på kaffe de närmsta veckorna fram till studenten.... blir SÅ fruktansvärt trött av skolan, av stimmet.. imorgon får jag allt ta tag i livet och lämna in PAt. Ikväll blir det plugg men ikväll ska jag också gå och lägga mig i tid. Säg nio? blir bra. MÅSTE få sova ut en dag. Men det finns liksom inte ens tid till sömn.. igår somnade jag klockan ett samtidigt som jag pluggade matte, sen vaknade jag och fortsatte plugga och sen somnade jag igen, vaknade igen och borstade tänderna och gav upp, somnade vid halv fyra. Gick nog ganska bra ändå idag på provet. Godkänt, förhoppningsvis.

nackdelen med kaffet är att
1. inte bra för kroppen
2. inte bra för huvudet

fördelen är
1. energi.

anywho.

domedagen

2011-05-17 @ 23:58:44
så idag såg jag att domedagen är beräknad till lördag. och jag funderar lite.. Om jorden skulle gå under.. det är okej. De senaste fem månaderna har jag varit med om en OTROLIG utveckling. Som att vända från svart till vitt. Nästan. Och skulle jorden gå under så känner jag mig ändå trygg. För de senaste fem månaderna har jag utvecklat en livssyn som är lite som en trygg hand att hålla i. Det skulle vara synd för min lillasyster skulle aldrig få växa upp i detta livet, jag skulle inte få lära känna henne och se vem hon utvecklades till. Men vad jag lärt henne skulle ändå följa med henne, min kärlek skulle finnas kvar hos henne i nästa liv. Vi får väl se vad som händer. De som tror på att en Gud bestämt att "människorna får 7000 år på sig" efter att Gud skickade ut Noa med sin ark.. jag vill bara säga "Change is the only constant". Och jag tror inte att en Gud är ett undantag. Allt förändras.

67. Donate blood

2011-05-17 @ 09:40:28
Well.. kollade igenom min lista och såg att jag skrivit upp att jag skulle donera blod.. tyvärr kan jag inte detta eftersom att jag väger för lite. 50 kilo är gränsen och jag vet inte om jag vill hamna över den vikten. Sååå denna punkten kommer jag stryka och ersätta med nåt annat. PARAGLIDING!! wohoo

Sweet Jesus

2011-05-16 @ 22:54:24
Nu har jag städat grisarna, rensat skrivbordslådorna och plockat undan på golvet. Dessutom har jag tagit lite hand om min ekonomi, mejlat och sådär. Nu ska jag skriva en lista på saker jag ska göra imorgon och minsann se till att beta av varenda punkt...
sen ska jag sova.

ps. min blogg är förmodligen sjukt ointressant för utomstående att läsa men jag har så mycket i huvudet och det är döööskönt att få ut det någonstans. tjoho för bloggar.

bara problem

2011-05-16 @ 18:06:30
vet inte vad det är med mig, jag ser bara problem idag.... jag kan inte gå utanför mitt rum för då får jag PANIK!!!!!!!!!!! och jag kan inte lägga in bilder på datorn för jag måste rensa den och jag kan inte städa marsvinen för då måste jag gå ut ur mitt rum kanske och jag kan inte sätta mig vid skrivbordet för då måste jag städa först och istället sitter jag på golvet med musik högt i öronen och har ont i ryggen och mår så fruktansvärt illa att ... aa. lämnar det där.

rutiner....

2011-05-16 @ 17:23:12
jag har vuxit upp i två hem varav det ena mer rutinmässigt än det andra. och jag kan inte riktigt klura ut.. jag är kaos. men det visste vi redan. mitt rum är kaos, skolan är kaos, allt omkring mig blir kaos. inte alltid på ett dåligt sätt, men jag är sällan organiserad. anywho. saken jag inte kan klura ut är om jag borde/vill ha rutiner eller inte. vissa rutiner kunde vara bra, till exempel "bädda" (dvs lägga täcket rätt) sängen på morgonen, plugga en timme efter skolan, plocka undan innan sängdags.. inte äta mitt i natten, inte slå ihjäl dötid på datorn fram till tidiga morgonen, inte slänga allt på golvet, inte strunta i marsvinen alldeles för länge (tills de påminner mig)... Vissa rutiner kan väl ändå vara bra? för mig tror jag det. annars glömmer jag och sen blir jag van vid hur det är också är det som att jag inte ens ser att det är någonting snett längre.
don't know.
ps. var ute och fotade döööfina bilder innan (tror jag) i regnet

AAAAHHHHHHHHH

2011-05-16 @ 08:59:19
Jag vill skrika, kräkas, vara ifred. Jag vill skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika skrika. kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas kräkas. vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred vara ifred.
funderar på att prata med någon. Men jag är rädd för vad det kan leda till, hur det kan påverka mig. Jag är rädd rädd rädd. What to do?

miracles do happen

2011-05-16 @ 06:35:40
åh jag vet inte men precis den känslan hade jag när jag vaknade. Igår mådde jag nämligen ganska kasst över min akne ett tag och kände mig sådär sunkig som man kan göra. Oftast mår jag ingenting alls över den, ibland mår jag bra och ibland dåligt. Det varierar lite med självförtroendet liksom. Också idag vaknade jag, tittade mig i spegeln och kände "wohoo". För antingen har mitt psyke stärkts ordentligt under natten eller också har min akne magiskt lugnat ner sig under natten. Kanske är det ingen annan som ser det, men i min värld KÄNNS det iallafall bra mycket än någon gång tidigare :) till och med innan jag fick aknen över huvud taget. Galet va? Och mirakulöst.

Vad har jag gjort för att hjälpa aknen egentligen? Druckit citronvatten, rengjort med oljor, återfettat med oljor, återställt ph-balans (dock svagt uttorkande) med äppelcidervinägervatten. Försökt hålla fingrarna i styr och inte pillat på dem. Och hanterat mitt självkänslaproblem som jag alltid haft men försökt gömma för mig själv och världen. Jag har bättre självkänsla nu vad gäller utseende och acceptans innan jag fick aknen. Jag vet inte men någon stans kände jag att .. det sitter verkligen på insidan. Och strålar ut, hela vägen ut i fingertopparna. Och kanske påverkas någon annan, inspireras och ser att "hon är som mig. hon har också akne. men hon strålar, hon är glad och verkar inte alls brydd över det". Visst har jag varit brydd, jag vill att huden ska må bra och jag vill att insidan på mig ska må bra. Och visst har jag haft mina svaga stunder när jag mått som en råtta över det, men det är oftast stunderna framför spegeln. Så guys, undvik speglar i största möjliga mån. Det kanske känns som att du undviker problemet men om du inte påverkar dig själv med tankar som "usch vad fult det är, vad räligt det ser ut, jag ser ut som att jag inte alls bryr mig om mig själv, hur ska folk tro och tänka om mig?, osv osv osv... då händer någonting på insidan. Du mår bättre. För du tänker inte på aknen 24/7 utan bara ibland och till sist tar det där ljuset över och du tänker på det mindre och mindre (samtidigt som du hjälper huden så gott du kan med läkning, både vad gäller fysiskt och psykiskt) och mirakel inträffar.
Tror jag.

(nog babblat om akne men det är verkligen ett ämne jag fått utforska och skaffat åsikter i den senaste tiden)

not good enough

2011-05-15 @ 22:36:22
fattar inte, hur kan jag ha tre webbläsarprogram på datorn men inte vara nöjd med ett enda?!?! Jo jag gillar Safari men just nu vill jag inte öppna det för då kommer min dator att lagga sönderrrrr eftersom där är över 28 flikar igång som ALLA kommer starta och laddas om när jag öppnar't. Inte okej. Så .. jag växlar mellan Google Chrome och Firefox men gillar inte riktigt nån av dem.
dagens i-lands.

Illa

2011-05-15 @ 19:26:53
Jag är fruktansvärt trött på att må illa hela tiden :( :( känner mig ofta åksjuk, kräkfärdig, snurrig, orolig i magen, darrig..... fattar ingenting.

idag kan det bero på följande:
1. jag drack kaffe (händer inte ofta)
2. jag drack sojamjölk på espresso house (har fått för mig att den är dålig, mår alltid illa av den)
3. fotat mycket (skifta mycket mellan att titta genom kameran och titta vanligt kan vara jobbigt)
4. åkt buss och fotat samtidigt (åksjuk??)

whateverrrrr.. trött på't iallafall. dags att städa grisarna.

dagens planer

2011-05-15 @ 11:40:08
1. skriva färdigt pa-texterna
2. jogga i skogen
3. duscha+ansiktsmassage/rengöring
4. gå till stan
5. plugga matte
6. gå en runda med kameran, stan-hem.
7. städa marsvinen

brukar inte tycka om att ha massa planer men idag behöver jag det, annars är jag rädd för hur min dag kommer vidareutvecklas. jag kan inte ha det såhär, jag behöver aktivera mig och göra sånt som behöver göras. annars ramlar jag ihop. och det kan jag inte, det är inte lönt. Crazy is a luxury for the rich and famous.

Jag fattar allt och ingenting

2011-05-14 @ 00:13:45
precis så känns det. Jag är inte vem jag brukade vara, känner inte alltid igen mig själv. Eller så är jag Anna Deluxe, version 2.0. Jag vet inte. Som om jag upptäcker nya aspekter på en människa jag trodde jag visste allt om, också plötsligt visar det sig att hen jobbar deltid som cirkusclown eller som medium eller någonting väldigt spännande och jag vill veta mer, utforska mer. Det är så mycket som är annorlunda, som är som jag aldrig trodde det skulle vara. Ikväll funderade jag på om jag håller på att bli galen. Kanske det. Fast nej. Tappa förståndet, snarare.
Jag mår bra. Jag älskar.
Jag fattar allt och ingenting.
Det känns bra. Jag följer hjärtat, följer ljuset. Och fast jag bara skriver såhär lite så har jag hur många A4-sidor som helst i huvudet, texten bara fylls på och på och på, mer och mer för varje sekund. Jag tänker så mycket. Men jag är så trött. Det är ofta då jag tänker. För är du trött, är du avslappnad. Oftast.
Jag ska sova.
Först ska jag tacka för dagen, för att solen lyst på mig och för att regnet föll ner utanför rutan. För allt denna dagen har innehållit, för allt den lärt och gett mig. Sen ska jag göra en avslappningsövning så att min kropp och mitt sinne får mycket vila inatt. Sen ska jag sova.
Jag ler.

http://www.tinybuddha.com/

2011-05-13 @ 01:05:26
dagens tips. en helt underbar sida. love. it.
dags att borsta tänderna, fixa sallad, medda, sova. trött och stressad inför imorgon och de återstående veckorna. eller jag är inte stressad, inte vad jag känner nu. men jag vet att jag "borde" vara det för jag har så himla många grejer att det är helt sanslöst.
men det löser sig.

Bomb

2011-05-12 @ 22:55:14
Det är inte tid för sånt just nu, att vara utåt. Fokusera inåt. Bli hel. Följ ljuset. Utveckling kommer ändå. Det är inte viktigast vad som händer utåt just nu, utan inåt. Agera inåt och ta reda på vad där är innan du försöker använda det utåt. Det tror jag är meningen just nu.
Ska minsann ta ett "snack" med A. Inte så grymt som det låter, utan mer att ha en liten pratstund. He's the bomb.

Tröttern

2011-05-12 @ 00:07:53
Måste bara berätta. En dag sprang jag en mil. Det var helt fantastiskt och galet och jag vill göra om det.
Också vill jag tipsa om citroner. Dem är asbra! I dricksvatten, på armbågar, tänder, i håret, på solbränna, på sår (dock svider det attan..).. dem är jättebra.
bild

en liten tanke

2011-05-12 @ 00:01:54
Alla känslor är känslor som finns i naturen. Den kalla, ensamma, hjälplösa känslan.. Hoppas på ljus, vänner, familj, kärlek. Och se att imorgon kommer den vackraste soluppgången att lysa för dig. I den mänskliga hjärnan har dessa känslorna en tendens att växa sig större, stora som berg och de skapar små fröer inom dig som sprider sig i hela kroppen. Istället för att tacka för denna känslan, lära utav den och leva i nuet så låser man sig vid känslan och lägger den som en hinna över allt annat så att man inte kan se soluppgången, daggdropparna på spindelnät, vindens lek i träden.. istället ser man bara regn och hör hur det hårt och bestämt smattrar mot dig. Smattrar tills du får blåmärken*. Då är det dags att vakna upp, tacka för känslan och säga hejdå så att du kan se något nytt. Behöver du hjälp eller vägledning, våga be om hjälp eller vägledning. Men var inte beroende utav det, för det finns inom dig också. Allt du ser på utsidan finns på insidan.

* Regn är också vackert, renande och uppfriskande. Men med hinnan över hjärtat, ögonen.. slit bort den och se allt det vackra.

Then what? Then then.

2011-05-10 @ 16:24:06
Is this what it feels like when you're dying?
Naah.. it's just anxiety. Sorry hun.
But what is it good for?
To let you know there is still something you need to work on, something to release.

My dear, life is good.
But you're facing the wrong way. You can't keep walking backwards with your eyes on the past. Then you'll miss everything that is now and all that can be. Turn around and let the sun shine on you. Let the warmth and love of the sun heal your wounds, let the light chase away your shadows. You're not a ghost, you are a living being. Use that.

82. Do something spontanious

2011-05-10 @ 11:35:46
Aa eller den punkten är väl någonting jag hoppas uppfylla mer än en gång :-)
Anywho, igår slutade skolan tidigt och jag och min vän Mathilda satt och väntade på våra tåg/bussar. Vet inte hur det kom sig men plötsligt bestämde vi att HALLÅ! Vi tar ett random tåg :) :) Så vi tog ett pågatåg till Ystad!! Väl där åt vi på Max, besökte en kyrka och tände ljus där inne, åt glass och solen lyste hela tiden. Så himla go dag :) Vi (eller jag) har bestämt att vi ska åka till fler städer och upptäcka dem, nästa anhalter är Ängelholm och Kristianstad. Det är så spännande att vara nya i en stad och inte veta någonting, bara gå och mysa.
Ystad var litet och gulligt, älskar såna små färgglada hus som där var. Och parken utanför kyrkan var så himla mys-söt att jag hade kunnat vara där mycket längre än jag var. Japp sånt här ska det bli mer av hoppas jag :)

Kunde nästan inte sluta springa

2011-05-09 @ 22:24:21
men kan jag det nu? Kan jag stanna, fast att jag kanske inte nått dit jag ville, och slappna av där jag är istället för att fortsätta springa och springa och bara vänta på att bli för trött för att fortsätta...? Kan jag ta ansvaret att själv känna efter "Nej, nu räcker det för idag!" eller ska jag verkligen behöva bli tillsagd?
I vissa fall är det bra att kunna ge järnet och inte ge upp, i vissa fall är det bra att kunna ta ett steg tillbaka och säga "det kommer en dag imorgon också, låt oss inte skynda dit utan se först vad den här dagen har att visa".

En helt fantastisk bok

2011-05-08 @ 13:35:35
Åh vad den här boken är bra. Den är så fantastiskt fantastiskt underbart galet bra.
Jag älskar den.

Händelsens effekt

2011-05-08 @ 01:23:37
Det går liksom inte att .. till exempel titta på en bild och sen räkna det som att du varit där. Tänka att du gjort en handling och räkna det som att du gjort den. Utan det är först i handlingen (åka till stället på bilden, utföra den där handlingen du tänkte) som du kan absorbera alla lukter, känslor, bilder, tankar.. och de blir en del av dig. Vad jag menar är att det räcker inte att jag säger någonting till dig och att du bara kan välja att tro på det.. utan händelser behöver leda dig dit, du behöver hitta dit själv

Let go

2011-05-07 @ 23:33:36
Ibland blir jag lite osäker. Osäker varför jag skriver här.. Jag blir rädd för vad andra kan tycka och tro. Tro att jag skriver för uppmärksamheten. Jag är ledsen över att dem känslorna och tankarna finns hos mig. Denna bloggen ser jag lite som en meditation-/avslappningsövning som jag hörde om en gång.

Tänk dig att du är i en glaskupol, och allt som du har inom dig, alla tankar, bilder, ord, känslor.. De lämnar dig och hamnar på utsidan av glaskupolen. Du kan titta på dem, men du fäster inte tanken vid dem. Var i stillheten som finns inuti glaskupolen.

Den här bloggen är lite som min glaskupol. Här drar jag ut det som finns på insidan och som inte behöver vara där längre. När jag skriver ner det, kanske lägger upp det här, så lämnar det mig på ett annat sätt än om jag inte gjort det. Jag skriver också för att jag tycker det är roligt och för jag hoppas att kunna inspirera någon så som andra inspirerat mig. Allt hamnar inte här förstås. Men mycket gör. Och redan nu känner jag att den här tanken jag hade innan.. oron över vad andra ska tycka eller tro.. den börjar redan lätta. Inte för att jag har förklarat mig, utan för att jag kunnat släppa taget om tanken genom att skriva om den.

Harry the Horsey and Lovis the Tovis

2011-05-07 @ 18:39:51
Har haft en jättego dag med min lillasyster :) vi har varit på stan och framkallat hennes bilder (hon fick en engångskamera av mig i påsk), fikat på Espresso House och köpt målarbok. Sedan åkte vi till Harry och hon fick rida för första gången i sitt liv, utan någon utrustning och det gick superbra! Nu är väl hon hooked på hästar hon med, haha :) Sedan hjälpte hon mig att mocka och fodra och sopa stallet. Hon blev lite rädd när alla hästar snosade på henne i hagen men annars gick det som en dans. Åkte hem och duschade, klädde henne i en alldeles för stor t-shirt och målade i nya målarboken. Supergosig dag :) Nästa lördag kanske hon följer med till Harry igen och får rida mer ordentligt med hjälm och så.. :) Nu ska jag äta hembakad pizza, mozarella+grön pesto/banan+annanas.

Sisters Day

2011-05-07 @ 18:31:45

Spännande

2011-05-06 @ 22:06:37
Märkte idag att jag börjar få bättre kondis och det var faktiskt en väldigt berusande och spännande känsla att plötsligt ha massor med kraft som jag inte haft innan!
nåra bilder från kvällens (medi)joggingrunda i solnedgången - så härligt!!

skinka

2011-05-06 @ 00:09:42
Jag stod precis och klippte skinka till min kise (kattmaten tog slut) och det är första gången jag är så nära kött på över en månad. Och jag kände lukten av det och honest to God, det luktar gott. Men det är som jag redan sagt, jag tycker att kött kan vara gott i smaken. Till exempel rökt skinka och lax. Jag lekte med tanken på att äta en skinkmacka men nej alltså.. haha jag skrattade lite åt mig själv (med humor, bör kanske tilläggas) för det kändes aningen komiskt eller löjligt. Det fanns en spärr (och flertalet bilder i huvudet). Knappt så jag kunde ta skinkan så nära ansiktet att jag kunde lukta på den, och sen mådde jag illa. Aldrig att jag kunde stoppat den i munnen! Jag vet inte, jag kanske skulle kräkts då faktiskt.
Ähh jag vet inte. Jag vill inte propagera så himla mycket om att vara veg men jag tycker det är skitbra, ett av mina bästa beslut! Och jag är så himla nöjd över att det känns SÅ rätt :)

äääääsch då

2011-05-05 @ 23:52:57
Här trodde jag att jag hade en bra fuktkräm men så kollar jag ingredienserna och BAM, proppad med parabener. Jaaaja det finns andra saker jag kan ha istället för det skräpet :-)

Lite om parabener:
"Parabener är konserveringsmedel som används i skönhetsprodukter för att hämma bakterietillväxt och förlänga livstiden på produkten. Parabener är syntetiska ingredienser som är väldigt billiga för tillverkaren att använda, men de orsakar inte sällan allergiska reaktioner och hudutslag hos användaren. Studier visar att parabener är hormonstörande och cancerogena; parabener har hittats i cancerceller hos till exempel bröstcancerpatienter."

..och vill du undvika parabener kollar du efter detta i innehållsförteckningen:
Ethylparaben
Propylparaben
Methylparaben
Butylparaben
Benzylparaben

(källa)

morgontåget

2011-05-05 @ 09:29:28
Tittar ut över ett gråmulet landskap som svischar förbi och regndropparna jagar varandra längs fönsterrutan på tåget. Samtidigt som Norah Jones viskar "Come away with me" flyter tankarna iväg och jag hamnar någonstans långt långt borta, i en helt annan tid.

you've gotta breathe

2011-05-04 @ 22:51:22
Vet inte hur många gånger jag börjat skriva på någonting också har det blivit ingenting. Det finns något som vill ut, som vill tillkännage sig själv, som vill synas och visa sig, se dagsljuset.. Men jag vet inte vad det är. Jag tror att det är någonting bra, någonting intressant. Som kardemumma. Väldigt litet, väldigt .. effektfullt.
Så länge skriver jag såna här nonsensgrejer.
Men det är också kul :)

aknehy

2011-05-03 @ 23:20:54
Well det har ju jag fått. Det är inte superskoj men konstigt nog mår jag bättre nu för tiden haha.. Kanske är det att det funnits (och eventuellt fortfarande finns) så mycket skräp/tung energi inom mig som behövt komma ut och det har tagit sig ut/visat sig på alla möjliga sätt.. huvudvärk, akne, tårar, smärtor i kroppen, ångest.. Men det är lite bättre nu för tiden.
Jag tänkte bara berätta hur jag gör för att hjälpa min hy att må bättre. För det första så använder jag bara naturliga råvaror. Eller.. jag har en fuktkräm som innehåller ganska mycket grejer men den innehåller inget dåligt åtminstone. Den är fri från silikoner, paraffiner, parabener, mineraloljor osv. För allt sånt täpper till huden. Jag använder ingen aknekräm och jag sminkar mig inte om dagarna (well, mascara ibland). Jag vill låta hyn göra jobbet, låta kroppen ha sin naturliga läkeprocess. Men visst hjälper jag den på traven.

Detta gör jag genom att använda råvaror som har läkande, fuktbindande, lugnande, antibakteriella egenskaper. Naturell yoghurt, honung, äppelcidervinäger, havregryn. Och (för det andra) eftersom jag tror att aknen ofta kommer från problem på insidan så fokuserar jag även på att dricka mycket vatten, meditera och släppa taget om stress, motionera, sova ordentligt, äta vitaminer (särskilt som jag är vegetarian), äta en balanserad kost med fibrer, grönsaker (haha) och frukt. Undviker för mycket salt eftersom det är uttorkande.

För det tredje så vill jag inte heller överarbeta huden, även fast jag använder naturliga hjälpmedel. Jag tror att om jag hela tiden är på och påverkar huden med olika gojjor, masker, whatnot.. så får den aldrig tid till att läka själv.

Skulle säkert kunna skriva för evigt om det här men nu börjar det bli dags för mig att nanna och jag måste fortfarande plugga litegrann :) Ville väl dela med mig av hur jag gör och säga att det finns mer än en väg. Lyssna på din kropp, lyssna på vad den behöver.

Och just det! En sak som är ganska intressant är att sen jag började med mitt mer alternativa, naturliga sätt så mår min hy och mitt hår mycket bättre! Visst får jag problem ibland (aknen är väl ett utmärkt exempel) men då vet jag att det är min kropp som säger någonting och att det inte är en biverkning av någon kass köpt produkt med otydligt innehåll. Jag vet vad jag använder och jag vet hur jag kan göra för att åtgärda problemen. Jag känner min kropp mycket bättre helt enkelt :)

well oh.

2011-05-03 @ 21:55:34
(pluggandet stapplar sig framåt)... dagens tips! att dricka citronvatten (vatten med citronskivor i) när du pluggar. Det är gott, håller dig hydrated och om du som jag dricker litervis så får du en ursäkt att lämna plugget emellanåt - när blåsan börjar klaga. Och var i en miljö där du trivs och känner dig bekväm! För min del är det just nu att sitta uppkurrad i min skrivbordsfotölj, halvmörkt och med Norah Jones som viskar fin musik i öronen på mig. Klädsel: En alldeles för stor tjockis, tights och mysiga extremt färgglada strumpskor. NO BRA och löst hår. SÅ. SKÖNT. skulle kunna gå och lägga mig. Men hallå! PROV IMORGON FRÖKEN. Och inlämningsuppgift x2. Fast den ena är iallafall gjord :) och snart har jag pluggat färdigt med provet... så då återstår lite Malmöhistoria från 1000-talet. En visuell redovisning. Lycka till döh, det fanns ju så himla många kameror på den tiden som kunde dokumentera läget!
Oh well.

amen sluuuuta

2011-05-03 @ 18:50:25
Huvudvärk. Plugg that needs to be done. Prov imorgon. Möjligtvis feber.
Inte en superduperkombo.
Nåja. Jag har så sjuuuukt mycket plugg att göra, det är helt .. överdrivet, haha. Men det är lugnt faktiskt. Riding the wave liksom. Jump on the crazy-train. Bara att kötta. Go with the flow. Och knarka huvudvärkstabletter.
Det blir nog bra!

You found me

2011-05-03 @ 09:27:16
I found God on the corner of 1st and Amistad
Where the West was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I said, "Where you been?"
He said, "Ask anything"

Where were you when everything was falling apart?
All my days were spent by the telephone that never rang
And all I needed was a call that never came
To the corner of 1st and Amistad

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me

But in the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not and who I wanna be
No way to know how long she will be next to me

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me!

The early morning, the city breaks
And I've been calling for years and years and years and years
And you never left me no messages
You never sent me no letters
You got some kind of nerve taking all I want!

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, where were you? Where were you?

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me!

Why'd you have to wait to find me, to find me?

The Fray – You Found Me

Jeez

2011-05-03 @ 00:26:36
OM jag har ungefär tio triljoner saker att skriva om? Nää.. men ett par iallafall. Fast nu är jag helt slut i aa hela mig. Så.. flingor och vitamin och borsta tänder och nanna. Det blir bra! (och en överlång sovmorgon på det, yääääääh)

Don't you know that i'll be around to guide you through your weakest moments, to leave them behind you?

2011-05-01 @ 23:13:09


svammel

2011-05-01 @ 20:35:50
Det är kväll. Det har regnat ute. Som vanligt när det är kväll eller det regnart ute så mår jag bättre. Det är någonting med regn, och kvällar. Gärna kombinationen. Love it. Och jag tänker att den här bloggen mest speglar kaoset som jag har inuti ibland men det finns bra grejer också. Tyvärr händer det ofta att jag inte vågar/vill skriva hälften här ens, just för att det är offentligt. Det finns en hel del som jag vill få ut men som jag ändå inte har behov av att berätta för någon annan. Jag vet inte varför jag vill få ut dem.. för att få perspektiv kanske? Att skriva är som ett sätt att utveckla mina egna tankar, idéer, uppfattningar.. Vet inte. Men det känns bra att skriva. Bättre än att vara tyst. Och mina naglar blev faktiskt väldigt fina. Och jag hittade en gammal "klänning" bakom garderoben (aka. förvaringshörnan) som jag är kär i. Och jag vill verkligen verkligen verkligen rensa min garderob, men jag klarar det inte...... :( Varje gång jag försöker så slutar det alltid med att garderoben är mer fylld än vad den var från början. Men attans alltså... Jag vill också rensa skrivbordet litegrann, där ligger så mycket skräp. Hela mitt rum hade behövt en rensning. Från sånt jag inte använder, från sånt jag inte behöver. Till exempel alla hästgrejer!! Seriöst.. men jag är lite av en collector.. "kan vara bra att ha", "tänk så ångrar jag mig"... Men alltså jag ska göra det. Jag ska ta tummen ur och rensa. Sälja eller ge bort sånt jag inte kan ha kvar. Det hade varit SÅ skönt. Tror jag.

det slutade regna

2011-05-01 @ 14:53:02
och jag vet faktiskt inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag tycker inte alls om att vara hemma på söndagar. Men jag har aldrig någonstans att ta vägen. Espresso House kanske? Men det råder stora tvivel angående ifall jag verkligen kommer plugga då. Kanske om jag disciplinerar mig själv och skippar datorn.
Fortsätter tänka på Harry och på vad vi gick igenom igår och vad jag lärde mig. Tillit. Våga. Blindfolded. Förstå att det finns så väl svåra som lätta utmaningar i livet. Just nu är några svåra.
Jag målade iallafall naglarna och det gick väldigt mycket bättre denna gången.

every cloud has a silver lining

2011-05-01 @ 12:23:36
Så. Idag ska jag må bra. Efter stunden hos Harry igår, leken vi lekte.. efter dessa dagarna.. jag är trött på att vara bakis. Dags att nyktra till.
(bilden är tagen alldeles nyss!!)

Inspirational note

2011-05-01 @ 10:57:26
Allting tar slut. Livet har så mycket att visa och lära dig att allt måste ta slut någon gång. Om sakerna aldrig tog slut skulle du bara få se en bråkdel av vad livet har att visa dig. Det är inte av grymhet som saker förändras och slutar, utan av ömhet. Livet vill hjälpa dig att bli den bästa du kan bli.
Everything that happen, happen from love. When something end it's because there is something better to see, something even greater to experience.

RSS 2.0